Hirdetés

Ingyen lehetünk bérgyilkosok és farmerek a hétvégén

|

Több napon át is ingyenesen játszható két remek játék Xbox One-on.

Hirdetés

Az Xbox-rajongóknak valószínűleg nem kell bemutatnunk a Free Play Days nevű kezdeményezést, melynek köszönhetően bizonyos időközönként más-más címeket pörgethetünk ingyen egy ideig. Erre a hétre is készült egy ilyen lehetőséggel a Microsoft, és ha megfeleltek a feltételeknek, akkor már rá is vethetitek magatokat a két díjmentesen elérhető kalandra.

Hirdetés

A mostani Free Play Days keretén belül bérgyilkosként tevékenykedhetünk a Hitman 2-ben, illetve saját virtuális farmunkat menedzselhetjük a Stardew Valley nevű indie csodában Xbox One-on. Ahogy korábban, úgy most is rendelkeznetek kell aktív Xbox Live Gold-előfizetéssel vagy Xbox Game Pass Ultimate-tagsággal, ha ki szeretnétek próbálni a két játékot.

Az ingyenes időszak június 25-én rajtolt el és magyar idő szerint június 29-ig tart, szóval még bőven van időtök élni a lehetőséggel. Sőt, ha megtetszik valamelyik játék, akkor egy ideig akciós áron be is zsebelhetitek azt a Microsoft Store-ban.

Ti kipróbáljátok majd valamelyik alkotást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)