Hirdetés

Ingyen lesz a versenyzés és a túlélés ezen a hétvégén Xboxon

|

Az Xbox Free Play Days keretében most kellemes hétvége vár titeket.

Hirdetés

Az Xbox Free Play Days a Microsoft szokásos, ingyenes játéklehetőséget kínáló akciója, mely során pár napig mókázhatunk pár kiváló címmel.

A mostani hétvégére a srácok előkaparták a Metro: Last Light - Reduxot, ami a 2013-as sztoriorientált, poszt-apokaliptikus FPS felújított verziója. Aki nem a sötétben szeretne kúszni-mászni, hanem valami lazább kikapcsolódást választana, annak ott van a WRC 9 FIA World Rally Championship.

Mindkét móka letölthető és játszható mától egészen április 25-ig. A játékokkal töltött óráitok eredményei mentésre kerülnek, így ha később beszereznétek valamelyiket, akkor ott folytathatjátok, ahol abbahagytátok.

Hirdetés

Egyébként ha megtetszik a Metro vagy a WRC, akkor most komoly leárazás mellett tudjátok beszerezni őket:

Ahogy mindig, a Free Play Day lehetőségeinek kihasználásához ezúttal is Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetésre lesz szükségetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)