Hirdetés

Ingyen letöltheted a Sega új játékát, amelyben Sonic gyilkosát kell megtalálnod

|

Erősen kezdi a Sega a bolondok napját: itt a The Murder of Sonic the Hedgehog.

Hirdetés

Április első napját hagyományosan arra használják a játékipar szereplői, hogy kamu bejelentésekkel, őrültebbnél őrültebb projektekkel borzolják a nagyérdemű idegeit. A legjobban sikerült tréfák rendszerint azok, amelyeket valódinak hiszünk, és ezt csak egyféleképpen lehet túlszárnyalni, ha bebizonyosodik, hogy ami viccnek tűnt, teljesen komoly.

Még korán van persze, és sok minden történhet a nap végéig, de szívünk szerint már most odaadnánk az Április Bolondja-díjat a Segának, amely krimivel lepte meg Sonic rajongóit. A The Murder of Sonic the Hedgehog című visual novel ráadásul már meg is jelent, és ami még ennél is jobb, ingyenesen letölthető.

Hirdetés

A történet szerint Amy Rose krimi témájú szülinapi bulit rendez barátai számára a Mirage Express fedélzetén, ám mindenki döbbenetére a játék véresen komollyá válik, Sonic gyilkosság áldozata lesz. Nekünk egy új szereplő bőrébe bújva kell Tails, Knuckles, Rouge, Shadow és a többiek társaságában felgöngyölítenünk a bűnügy szálait. Az igazsághoz dialógusokon és minijátékokon keresztül vezet az út.

Ha fejest ugranál a kalandba, azt a fenti linkre kattintva teheted meg.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)