Hirdetés

Ingyen lootolhatsz a hétvégén az egyik legnépszerűbb online lövöldében

|

A grátisz Tom Clancy's The Divison 2 hétvége már el is indult, csak egy letöltés kell, hogy te is csatlakozz.

Hirdetés

Márciusban volt négy éve, hogy a Ubisoft kiadta az elődje sikerét is túlszárnyaló Tom Clancy's The Divison 2-t, a Massive Entertainment fejlesztésében készült játék viszont a kora ellenére sem haldoklik, sőt: a múlt hónapban egy rakás friss tartalmat jelentettek be hozzá az új játékmódot is tartogató következő évad, a Broken Wings képében.

A hivatalosan júniusban érkező szezon már hetek óta nyúzható a tesztszervereken, a Ubisoft pedig most egy különleges akcióval igyekszik mindél nagyobb közönséget toborozni az új sebességbe kapcsoló online lövölde számára.

Hirdetés

Aki ugyanis szeretné, az most egészen május 22. 18:00 óráig teljesen ingyen csatlakozhat a mókához. A konzolok esetében az előző generációs (Xbox One, PlayStation 4) és az aktuális gépek (Xbos Series, PlayStation 5) egyaránt támogatottak, számítógépen pedig a Steamen, az Epic Games Store-on és a Ubisoft Connecten keresztül tölthetjük le a Division 2-t.

Az ingyenes hétvége vendégei a fedezékalapú TPS teljes verzióját vihetik el egy körre, a program hétfő esti lejárta után viszont meg kell vásárolniuk a játékot, ha nem akarják letenni a fegyvert. A jó hír, hogy ebben az esetben átvihető  a haladás, tehát pont ugyanonnan folytathatod a karaktered fejlesztését, ahol abbahagytad. A Ubisoft egy dedikált webes felületet is indított az akciónak, amit ide kattintva érhetsz el.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)