Hirdetés

Ingyen játszható a Mafia 3 Steamen

|

A 2K Games átmenetileg ingyen játszhatóvá tette a Mafia trilógia legfrissebb tagját.

Hirdetés

Tény és való, hogy ha rangsorolnunk kellene az eddig megjelent Mafia játékokat, akkor gondolkodás nélkül a The City of Lost Haven című nyitóepizódot tennénk az élre, a közbülső Mafia 2 nyakába akasztanánk az ezüstérmet, míg a Mafia 3-nak csak a dobogó legalsó fokán szorítanánk helyet. Nem gyűlöljük zsigerből, sőt úgy véljük, hogy voltak jó pillanatai, ám többet és jobbat vártunk, mint amit végül nyújtani tudott.

Hirdetés

Sokan dönthettek úgy a vegyes kritikák láttán, hogy nem éri pénzt és időt áldozni a Hangar 13 bemutatkozó játékára, épp emiatt jön jól, hogy most május 7-éig ingyen játszhatjuk Steamen, és ha eközben túlságosan is hozzánk nőne, akkor az említett időszakban nyomott áron, mindössze 10 euróért kiegészíthetjük vele gyűjteményünket.

Elődeihez hasonlóan a Mafia 3 is nyitott világú akciójáték, ám ezúttal nem egy olasz-amerikai bűnözővel kell végigjárnunk a ranglétrát, ugyanis a történet főhőse egy Vietnámot megjárt afroamerikai háborús veterán, bizonyos Lincoln Clay.

Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)