Hirdetés

Ingyen megszerezheted a Hogwarts Legacy DLC-it, de ez az utolsó alkalom

|

Több lehetőséget nem adnak rá a fejlesztők, ezért érdemes kihasználni.

Hirdetés

Mivel a Warner azt a döntést hozta, hogy nem egyszerre adja ki minden releváns platformra a Hogwarts Legacyt, jutott elég idő az előző generációs változatok optimalizálására, és Switch portot sem kell majd sebtiben összecsapnia az Avalanche-nek - ennek köszönhetően a novemberre halasztás is belefért. A szétszórt megjelenésnek van egy másik kedvező hozadéka is, egész évben foglakozik a sajtó a J. K. Rowling varázsvilágába helyezett akció-szerepjátékkal.

Azt már tudjuk, hogy a stúdió tervei között nem szerepelnek megjelenés utáni tartalmak - a sokak által hiányolt kviddicset is egy másik játékban kell majd keresnünk -, de ez nem jelenti azt, hogy ne készült volna egyetlen DLC sem a Hogwarts Legacyhez.

Hirdetés

Van ugyanis egy átmenetileg PlayStation-exkluzív küldetés, emellett pedig több kozmetikai holmival lehet bővíteni a ruhatárat. Utóbbiak közül néhánnyal az Avalanche több alkalommal is megajándékozta az rajongókat Twitch Drop kampányai során. Ha netán lemaradtatok volna ezekről, akkor megnyugodhattok, mert a Merlin's Cloak nevet viselő talár és a Ronen Cosmetic Set megszerzésérére van még egy lehetőségetek.

Június 1-jén lesz egy újabb Legacy Live esemény, jelen állás szerint az utolsó, mely során érdemes felkeresnetek a csatornát és egy kis időt áldoznotok a livestream nézésére, amiért a jutalom sem marad el. Elvileg 20 perc után máris behúzható a talár, a hat darabból álló szett viszont valamivel keményebb dió, tételenként 30 percet, tehát összesen 3 órát kell rászánni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)