Hirdetés

Ingyen megszerezheted a Life is Strange alkotóinak játékát

|

Ajándék játékkal indítja a Microsoft a nyarat.

Hirdetés

Az elmúlt néhány évben a játékipar minden júniusban megünnepelte a Pride-hónapot, ezzel is demonstrálva nyitottságát az alkalmazottak és a vásárlók irányába. Az idei nyárkezdet sem kivétel, és ahogy ezt megelőzően már két alkalommal, úgy most is ajándékkal kedveskedik a játékosoknak a Microsoft és a Don't Nod párosa.

Ennek szellemében egész júniusban ingyenes a Life is Strange mögött álló francia stúdió 2020-ban megjelent epizodikus kalandjátéka, amely történelmet írt azzal, hogy a prémium kategóriás címek közül elsőként osztotta a két főszerep egyikét transznemű karakterre. A fiktív alaszkai kisvárosban, Delos Crossingban játszódó történet egy korán elárvult testvérpár, Tyler és Alyson körül forog, akik együtt próbálják meg feldolgozni a múltjukat beárnyékoló tragikus eseményeket, valamint válaszokat találni a történtek okára.

Hirdetés

A három felvonásra tagolt Tell Me Why elérhető a Steamen, valamint az Xbox piacterén is, tehát nemcsak PC-n játszhattok vele, hanem Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon is. Amennyiben pedig nem tudnátok első blikkre eldönteni, hogy a Don't Nod alkotása nektek való-e, akkor feltétlenül olvassátok el a játék nyomán készült tesztünket. Spoilermentes.

A fejlesztők egyébként a Twitteren arra kérnek mindenkit, hogy aki teheti, azt a pénzt, amit a Tell Me Why megvásárlására szánt volna, inkább fordítsa arra, hogy a transznemű alkotókat vagy a befogadó jótékonysági szervezeteket támogatja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)