Hirdetés

Ingyen megszerezheted a The Evil Within 2-t

|

Mindössze néhány kattintásra van csak szükség, hogy tiéd legyen a Tango Gameworks túlélőhorrorja.

Hirdetés

Számos játékkal gyarapíthattuk gyűjteményünket december folyamán anélkül, hogy akár egyetlen forintot is rájuk kellett volna költenünk. Az adakozásban szokás szerint az Epic Games Store járt az élen, de a GOG.com is gondoskodott róla, hogy gyakran meglátogassuk az ünnepek alatt az aktuálisan bezsákolható ajándék miatt.

Most is a CD Projekt eredetileg régi klasszikusokat értékesítő, ám a kapuját idővel a friss megjelenések előtt is szélesre táró piacterét kell felkeresnünk, ha meg akarjuk szerezni az elmúlt évek egyik legjobb horrorjátékát, ám ezúttal az Amazon érintettsége okán a szokásosnál egy fokkal bonyolultabb procedúra vár ránk.

Hirdetés

Ahhoz ugyanis, hogy a Shinji Mikami alapította Tango Gameworks 2017-ben debütált, műfajára nem jellemző módon félig-meddig nyitott világú játékát, a The Evil Within 2-t a magunkénak mondhassuk, szükségünk lesz egy Prime-előfizetői fiókra. Az sem gond, ha nincs ilyenünk, mert az Amazon lehetőséget ad a szolgáltatás ingyenes kipróbálására.

A játék megszerzéséhez kattintsatok a fenti linkre, a bejelentkezést követően kaptok egy kódot, amit a GOG.com oldalán tudtok aktiválni. Mihelyst ez megtörtént, gazdagabbak lesztek a The Evil Within 2 DRM-mentes változatával.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)