Hirdetés

Ingyen megszerezhetsz egy közel 7000 forintos játékot, ha sietsz

|

Érdemes a gázra taposni, mert megállíthatatlanul ketyeg a visszaszámláló.

Hirdetés

Változatlanul az Epic Games Store a legnagyvonalúbb az összes közül, hiszen immáron hagyományosan heti rendszerességgel lepi meg ajándékokkal az odatévedőket, van, hogy nem is eggyel. A maguk lehetőségeihez mérten azért igyekszenek a kisebbek is tartani a lépést, mint például a promóciós ajánlatait jellemzően a vásárok idejéhez igazító GOG.com, vagy éppen a Steam-kódokat áruló Fanatical.

Az utóbbi 2020 szeptember 10-én megjelent (tehát nincs még 3 éves) Hotshot Racing című versenyjátékot ajánlja fel mindenkinek, aki hajlandó végigmenni azon a procedúrán, amivel egy Fanatical felhasználói fiók, valamint a piactér hírlevelére való feliratkozás jár.

Hirdetés

Amennyiben így tesztek, akkor fáradozásotok jutalma egy stilizált képi világú, a régi idők árkád játékait idéző alkotás lesz, amelyet - és most kapaszkodjatok meg - akár osztott képernyőn is lehet játszani (legfeljebb négyen). A Sumo Notthingham és a Lucky Mountain Games együttműködésének gyümölcse 16 versenypályát, és számos játékmódot tartogat az érdeklődőknek, akik a már említett osztott képernyős megoldás mellett egymagukban, vagy online multiban (így már nyolcan versenyezhetnek egymással) is elindulhatnak a futamokon.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)