Hirdetés

Ingyen Metro 2033-at osztogatnak Steamen

|

A Deep Silver lövöldéje most teljesen ingyenesen behúzható, már annak, aki siet.

Hirdetés

A Valve és a Metro játékok kiadója épp egy súlyosabb Metro vásárt tart, ahol a teljes sorozat és minden DLC nyomott áron érhető el. Ha azonban még sosem játszottál egyik Metro játékkal sem, akkor nehéz lehet eldönteni, hogy kell-e neked ez a rengeteg tartalom vagy sem. Szerencsére nem kell egy fillért sem költened ahhoz, hogy belekóstolhass a poszt-apokaliptikus túlélés gyönyöreibe. 

A Metro 2033 most ingyenesen behúzható Steamen, és nem csak egy ingyenes hétvégéről van szó. Ha fellépsz a Steam vonatkozó termékoldalára, akkor ott egy gombnyomással hozzáadhatod gyűjteményedhez a 2010-es lövöldét és örökre megtarthatod.

Hirdetés

Annyi szépséghibája van a dolognak, hogy az ajándékpéldány nem az újrakevert Redux verzió, hanem az alapjáték, és csupán március 15-éig (tehát ezen a hétvégén) van még időd arra, hogy bezsebeld az ingyen lootot.

Ha megtetszett a cucc, akkor érdemes lehet szétnézned az akciós kínálatban. A sorozat minden példánya pár ezer forintért bezsebelhető, és ezeken az árakon mindegyik megéri a pénzét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)