Hirdetés

Ingyen osztogat Mass Effect tartalmakat az EA

|

Most bárki letöltheti azokat az extra ajándékokat, amelyek korábban a Mass Effect 2 és Mass Effect 3 Deluxe kiadásaihoz jártak.

Hirdetés

Ahogy manapság, így tíz éve is bevett gyakorlatnak számított, hogy egy-egy játékból a sztenderd kiadás mellett további változatokat is forgalomba hoztak. Ezek hol kézzelfogható, hol digitális extrákat tartalmaztak (sőt az sem volt ritka, hogy az árat természetesen feljebb nyomó ajándékok két típusát kombinálták) a soundtracktől a művészeti albumokon át a lore-t gazdagító képregényekig.

Hogy, hogy nem, a Mass Effect 2 és a Mass Effect 3 iránt érdeklődő játékosok is választhatták annak idején a mindenféle nyalánksággal megpakolt Deluxe Editiont a teljesen lecsupaszított normál kiadás helyett. Nos, az utóbbiak extráit tette most ingyenesen letölthetővé az Electronic Arts, ezzel is fokozva az érdeklődést a május 14-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő, de az új generációs konzolokon is futtatható Mass Effect Legendary Edition iránt. A lehetőséggel május 31-éig élhettek.

Hirdetés

Nem kell egyebet tennünk, mint az EA hivatalos oldalán a Download (1.7 GB) gombra kattintanunk, és sávszélességtől függően akár néhány másodperc alatt a miénk lehet a trilógiában felcsendülő 88 zeneszám (köztük a vadonatúj Resynthesis), 2 művészeti album pdf formátumban, valamint a Dark Horse Comics gondozásában megjelent Mass Effect: Redemption és Mass Effect: Invasion képregények első füzetei, szintén pdf-ként. Végezetül még egy digitális litográfiát is rejt a letölthető csomag, ez a Normandyt ábrázolja a csata hevében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)