Hirdetés

Ingyen PlayStation játékokkal tér vissza a Sony Play at Home kezdeményezése

|

Tavaly az Uncharted: Nathan Drake Collectiont és a Journeyt kaptuk, de az menet sem lesz rossz.

Hirdetés

A járvány és vele a jelenlegi, igen kényelmetlen helyzet még egy darabig nem szűnik meg, úgyhogy a Sony is megismétli a tavaly tavasszal a pandémia okán kitalált kezdeményezését, mellyel az otthonmaradást támogatja, kitartásra bátorít. A Play At Home kezdeményezés keretében márciustól júniusig mindenféle ajándékokra csaphatunk le.

Március 2-án ingyenessé válik a 2016-os Ratchet & Clank, amit aznap hajnali 5-től április 1. hajnali 5-ig ingyen tölthetünk le, és megtarthatjuk örökre - akár PlayStation Plus előfizetés nélkül is.

Hirdetés

Bár mi ebből nem részesülünk, annak is örülhetünk, hogy az animés előfizetéses szolgáltatás, a Funimation (vagy Wakanim) kiterjesztett hozzáférést kínál majd az új előfizetőknek március 25-étől: 14 nap helyett 90 nap lesz a próbaidőszak.

A többi ajándékot és egyéb ajánlatot a következő hetekben fogják leleplezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)