Hirdetés

Ingyen próbálhatod ki a világ legdrágább játékát

|

Több mint 120 űrhajót vihetünk el egy próbakörre a Star Citizenben.

Hirdetés

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy valaha is összeáll-e úgymond kész játékká a Star Citizen, melynek fejlesztését még 2010-ben kezdte a Cloud Imperium Games a Wing Commander széria, a Starlancer és a Freelancer (személyes kedvencem) mögött álló Chris Roberts irányítása alatt. A közösségi finanszírozásra támaszkodó monumentális alkotás bevételei mostanra már meghaladták az 500 millió dollárt, de a támogatók lelkesedése nem hagyott, pedig az egyjátékos kampány, a Squadron 42 is többéves késésben van.

Bármit is gondoljunk a projektről, az nem vitás, hogy a Cloud Imperium Games rendszeresen lehetőséget ad arra, hogy az érdeklődők és a tamáskodók is megtapasztalják, hogy halad a fejlesztés, mennyire élvezetesek a már elkészült és játszható részei a Star Citizennek.

Hirdetés

Most újra itt az alkalom, hogy ingyen kipróbáljuk a játékot, ugyanis elkezdődött az Intergalactic Aerospace Expo 2952, és ennek apropóján a teljes hajóparkot (több mint 120 konstrukcióról beszélünk) lezsűrizhetjük a vadonatúj Drake Corsairt is beleértve. Ez egyébként remek lehetőség azoknak is, akik már komoly összegeket invesztáltak a játékba, hogy ne zsákbamacska módjára bővítsék gyűjteményüket.

Ti éltek a lehetőséggel és kipróbáljátok a Star Citizent?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)