Hirdetés

Ingyen szerezheted meg az egyik legőrültebb klasszikus FPS-t, de nem árt sietni

|

Összesen 48 órátok van rá, hogy bezsákoljátok a Serious Sam: The First Encountert, de óra pedig vészesen ketyeg.

Hirdetés

Számos kedvezmény kínál most épp a GOG.COM, féláron vehetitek meg például a Batman - The Telltale Seriest, 75%-kal olcsóbban a Sid Meier's Civilization IV: The Complete Editiont, vagy épp 90%-kal kevesebbért a The Witcher 3: Wild Huntot. A remek akciókon túl azonban egy ingyenes ajándékjátékkal is kedveskedik nekünk a GOG.COM.

Hirdetés

A következő 48 órában ingyen szerezhetitek meg a GOG.COM-on az eredetileg 2001-ben kiadott Serious Sam: The First Encountert. A horvát Croteam játékát egészen pontosan augusztus 26-án délután 3 óráig zsákolhatjátok be ide kattintva.

Itt még messze nincs vége az ajándékok sorának, akik ugyanis a GOG.COM-on rendelik elő a szeptember 1-jén megjelenő Iron Harvestet, teljesen díjmentesen megkapják mellé a Sudden Strike 4-et is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)