Hirdetés

Ingyen szerezhető be a zseniális Shadow Tactics, de nem árt sietni

|

A GOG.com-on most bárki lecsaphat a Shadow Tactics: Blades of the Shogunra.

Hirdetés

Kaci nagyon szerette a Shadow Tactics: Blades of the Shogunt, ezt ti is látni fogjátok, ha elolvassátok a játékról írt akkor tesztjét, melyet így zárt:

"Ha a Commandost szeretted, ezt imádni fogod."

Az elmúlt pár évben biztosan közületek többen is próbálták a Mimimi Productions játékát (amiből cseppet sem mellékesen társas is készült), most viszont még fizetnetek sem kell érte.

Hirdetés

Bizony, a GOG.com legújabb ingyenes játéka nem más, mint a Shadow Tactics lett.

A Shadow Tactics bezsákolásához nem kell más tennetek, mint ellátogatni a GOG.com főoldalára, és ott picit lefelé görgetni a Giveaway szekcióhoz. A "Yes, and claim the game" gombra bökve már csak be kell jelentkeznetek GOG-profilotokba, és mehet a menet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Tényleg nagyjából úgy a legegyszerűbb leírni a Shadow Tactics játékmenetét, hogy ez egy feudális japán környezetbe áthelyezett Commandos, hiszen egy lopakodásra fókuszáló, valós időben pörgethető taktikai címről van szó. Ha szeretitek a zsánert, akkor ezért a játékért is oda meg vissza lesztek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)