Hirdetés

Ingyen szerezhető meg az egyik legjobb Final Fantasy

|

Teljesen díjmentesen csaphattok le a Final Fantasy XIV-re, ráadásul 30 nap ajándék előfizetés is jár hozzá.

Hirdetés

2010-ben meglehetősen pocsék fogadtatásban részesült az eredeti Final Fantasy XIV, amelynek 2012 novemberében végleg le is kapcsolta a szervereit a Square Enix. Helyette azonban egy alapjairól újjáépített MMORPG-vel rukkoltak elő, ez lett a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Nos, most az utóbbi csaphattok le teljesen ingyenesen a PlayStation Store-ban. 

Hirdetés

Természetesen miután bezsákoltátok a Final Fantasy XIV: A Realm Rebornt, a játék örökre a tiétek marad. Tetézve az örömöket, a Square Enix még 30 napos előfizetéssel is kedveskedik az új játékosoknak, szóval most egy teljes hónapon keresztül tényleg abszolút díjmentesen élvezhetitek ezt a remek Final Fantasy MMO-t PlayStation 4-en. Egyébként nagyjából 20 euró körül szokott mozogni a játék alapkiadásának ára, szóval ennyit (plusz az előfizetést) mindenképp megspóroltok, ha lecsaptok az ingyenes Final Fantasy XIV: A Realm Rebornra.

Fontos megjegyezni, hogy az alapkiadás nem tartalmazza az eddig megjelent három kiegészítőt (Heavensward, Stormblood, és Shadowbringers), szóval ha az ingyenes 30 nap után esetleg majd ezekre is pályáznátok, akkor külön kell megvásárolnotok őket - egybecsomagolva ők egyébként 13 990 forintba kerülnek, de létezik egy 18 490 forintos gyűjtői kiadás is, amelyhez extra hátas, minion és fegyver is jár. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)