Hirdetés

Ingyen szerezhetsz meg egy cyberpunk játékot, de nem árt sietned

|

Mindössze pár kattintás, és már el is veszhetsz egy izgalmas disztópiában.

Hirdetés

A rendkívül kedvező áron kínált akciós játéknál csak az ingyen osztogatott játékot szereti jobban a pénztárcánk, és mivel a koronavírus-járvány látványosan fokozta a kiadók, fejlesztők, disztribúciós platformok adakozókedvét, még az is dőzsölhetett az utóbbi években, aki egy forintot sem költött játékra. Az osztogatásban élen jár az Epic Games Store, de a Steamet és a GOG-ot sem kell félteni, sőt alkalmanként a playstationös és az xboxos közönségnek is jutott egy-egy ajándék játék.

Ezúttal a CD Projekt által fenntartott GOG-nak köszönhetjük a kedves gesztust, ugyanis a piactéren zajló vásár (szeptember 5-éig több mint 3500 játék árából nyestek le, némelyikből 90 százalékot) keretében átmenetileg ingyenessé vált egy, az előző évtized közepén kiadott cyberpunk játék.

Hirdetés

A szóban forgó alkotás nem más, mint a Dex, a Dreadlock oldalnézetes, retróhatást keltő 2D-s pixelgrafikába csomagolt szerepjátéka, amit hétfő délutánig adhatsz hozzá ingyen a GOG-os játékkollekciónkhoz. Maga a művelet tényleg nem tart tovább egy percnél, hiszen mindössze néhány kattintásból áll.

Először is bökj a fenti linkre, ezután kattints a "Go to giveaway" gombra. Ha ez megtörtént, görgess le addig, amíg fel nem tűnik a "Yes, and claim the game" gomb. Még egy klikkelés, és a kosaradban köt ki a játék. Hátra van még a fizetés, ami  0 forinttal terheli meg a családi költségvetést, aztán máris telepítheted a Dexet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)