Hirdetés

Ingyen szerezhetsz meg egy kiváló FPS-t

|

Rövid időn belül már másodjára fordul elő, hogy a Techland ajándékkal lepi meg a gamereket. A Call of Juarez: Gunslinger remek kikapcsolódás karácsonyra.

Hirdetés

Miként a hőskorszak lengyel játékfejlesztő-stúdióinak zöme, a Paweł Marchewka által 1991-ben életre hívott Techland is szoftverek honosításával kezdte pályafutását, és csak jóval később fordult a fejlesztés, azon belül is a játékok felé. Ennek első gyümölcsét, a 2001-ben debütált Crime Citiest a GoG.com-mal összefogva ajándékozta el a fennállásának 30. évét ünneplő cég.

De nem ez az egyetlen meglepetése számunkra, hiszen egy másik digitális platformmal, a Steammel is együttműködik annak érdekében, hogy kellemesebben teljen 2021 utolsó hónapja. Emiatt most átmenetileg ingyen adhatjuk a gyűjteményünkhöz a stúdió egyik legjobban sikerült lövöldéjét. Ugye szeretitek a vadnyugatot?

Hirdetés

A szóban forgó alkotás nem más, mint a Call of Juarez: Gunslinger, amely az egészen jól indult western témájú széria szekerét az utolsó pillanatban állította meg a szakadék pereme előtt, amibe az egyel korább, napjainkba helyezett epizód, a Call of Juarez: The Cartel próbálta meg izomból beletaszítani. Ezzel a résszel a Techland nemcsak térben, hanem időben is visszatért a vadnyugatra.

Ugyanakkor azt is tudni kell róla, hogy az általunk megszemélyesített "legendás" fejvadász, Silas Greaves nem éppen száz százalékig megbízható hitelességgel, visszaemlékezések formájában előadott kalandja egyetlen ponton sem kapcsolódik az előző részekhez, emiatt senki sem érezheti magát hátrányban, ha netán nem ismerné a McCall fivérek és Juarez aranyának történetét.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Call of Juarez: Gunslinger megszerzéséhez először is szükségetek lesz egy Steam-fiókra (ha még nem csináltatok volna), utána pedig már nincs egyéb dolgotok, mint felkeresni a játék terméklapját, és ott hozzáadni a kollekciótokhoz (nagy világoszöld gomb, rajta Fiókhoz adás felirattal).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)