Hirdetés

Ingyen szerezhetsz meg egy különleges stratégiai játékot Black Friday alkalmából

|

A Terroir mottója akár az is lehetne, hogy: "Borban az igazság."

Hirdetés

Második felvonásához érkezett a GOG.com óriási Black Friday vására, ami azt jelenti, hogy új akciót hirdetett meg a CD Projekt által üzemeltetett piactér: az Insomnia deal keretében háromóránként frissül az ajánlat, egy-egy játékot áraznak le jelentős mértékben, köztük olyan címeket, mint a Pathfinder: Wrath of the Righteous, a Song of Conquest és a Scorn.

A hír írásakor a Call of Juarez: Gunslinger kínálta magát 80 százalékkal olcsóbban, mindössze 2,51 dollárért, de villámgyorsan elfogyott a korlátozott készlet. A következő játék pedig egy hangulatos, belső nézetes indie játék lesz, ugyanis a GOG ravasz módon nem árulja el a játék címét, mindössze egy rövid leírással gondoskodik arról, hogy a visszaszámláló lejártakor megint felkeressük az oldalt, majd újabb három óra elteltével ismét így tegyünk. Egészen az akció végéig.

Hirdetés

Ezzel párhuzamosan pedig a korábban elhangzott ígérethez híven hozzáadhatjuk kollekciónkhoz a második ajándék játékot, amely nem más, mint a General Interactive fejlesztette Terroir, egy randomizált tycoon játék, amelyben egy borászatot vihetünk sikerre 60 év alatt. A szőlőtermesztéstől a bor palackozásán keresztül az elmaradhatatlan kastély csinosítgatásáig mindenre oda kell figyelnünk, még versenyeken is részt vehetünk, de a rossz időjárás és más véletlenszerű események egy szempillantás alatt tönkretehetik, amit évek munkájával felépítettünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)