Hirdetés

Ingyen szerezhetsz meg két klasszikus kalandjátékot

|

Ma igazán nagyvonalú kedvében van az IndieGala, ezért ajándékba adja Syberia első és második részét.

Hirdetés

Az utóbbi néhány évben egész méretes kollekcióra tehetett szert, aki egyetlen promócióról sem csúszott le, és minden lehetőséget kihasznált. Olykor-olykor a konzolos piactereken is felbukkant pár átmenetileg ingyenessé tett játék, de leginkább a PC-s digitális disztribúciós platformokra jellemző, hogy mindenféle alkotást elajándékoznak a több évtizedes klasszikustól az egészen friss megjelenésekig, az indie címektől az AAA kategóriás slágerekig.

És persze olyan is előfordult, hogy egyes játékok megszerzésére több alkalommal, több piactéren is lehetőségünk nyílik, ami annak nyilván nem különösebben izgalmas, aki már bezsákolta őket, ám aki lecsúszott rólunk, bizonyára örül a repetának.

Hirdetés

Az imént említett halmazba tartozik a néhai Benoît Sokal Syberia sorozatának első és második epizódja, amelyek egy amerikai ügyvéd, bizonyos Kate Walker rutinfeladatnak induló, aztán néhány váratlan fordulatot követően mesés kalandba torkolló külföldi kiküldetésének történetét dokumentálják. A Syberia és a Syberia II megszerzéséhez mindössze annyit kell tennetek, hogy az iménti linkekre kattintva felkeresitek az IndieGala oldalát, bejelentkeztek a fiókotokba (ha nincs, hozzatok létre egyet), rányomtok a Scroll down to claim this product, majd pedig az Add to library gombra. Ha ez megtörtént, már le is tölthetitek mindkét játék DRM-mentes verzióját.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)