Hirdetés

Ingyen tiéd lehet a The Witcher: Enhanced Edition

|

Minden GOG Galaxy felhasználó megkapja ingyenesen a CD Projekt RED legendás játékát.

Hirdetés

Nagyon sokan csak a The Witcher 3-ban ismerkedtek meg Ríviai Geralttal, de sosem késő pótolni a szörnyvadász legelső kalandját. Most erre minden lehetőség adott, hiszen a GOG Galaxy alkalmazáson keresztül bárki teljesen ingyen ráteheti mancsait a The Witcher: Enhanced Editionre.

Ehhez mindössze annyit kell tennetek, hogy letöltitek vagy frissítitek a GOG Galaxy appot, ezen belül pedig a "Recent" nevezetű szekció felé veszitek az irányt.

Hirdetés

Ide elérkezve a felső bannerre kell ráböknötök, majd mindösszesen csak a giveaway gomb választ el benneteket a végső győzelemtől, és a játék letöltésétől - ehhez persze azt is el kell fogadnotok, hogy értesítést kaptok majd a legújabb GOG hírekről és ajánlatokról, de ez talán nem túl nagy ár a The Witcher: Enhanced Editionért cserébe.

Ha a lehető legteljesebb élményre vágytok, akkor egyébként az AI-enhanced HD Texture Pack letöltése is erősen javallott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)