Hirdetés

Ingyen tiéd lehet a World of Warcraft Shadowlands, és ez még nem minden

|

A karaktered szintezésével sem lesz sok dolgod, ha lecsapsz az ingyenes ajánlatra.

Hirdetés

A jelek szerint a Blizzard nagyon szeretné, hogy a következő WoW kiegészítő, vagyis a Dragonflight hivatalos rajta előtt minél többen rácsavarodnának az MMO-ra, ennek érdekében pedig most teljesen ingyenesen kínálják a jelenleg futó expanziót, vagyis úgy lehet bárkié a World of Warcraft Shadowlands, hogy azért fizetnie kelljen - oké, természetesen a havidíjról azért így sem feledkeztek el.

Az akció egészen szeptember 5-ig tart, szóval van még pár napotok beszákolni az ingyen Shadowlands kiegészítőt. És jár mellé egyébként egy extra is.

Hirdetés

A Shadowlands mellett ugyanis szintén szeptember 5-ig a level 50 character boost is ingyen van, magyarul ingyenesen egyetlen pillanat alatt 50-es szintre lehet húzni a karakterünket, nem kell a farmolással bajlódni - más kérdés, hogy sokan épp ezt a fejlődési folyamatot szeretik annyira az MMO-kban. A lehetőség mindenesetre adott. 

Az ingyenes tartalmak eléréséhez mindössze annyit kell tennetek, hogy megnyitjátok a Battle.net Desktop Appot, és a jobb felső sarokban, az értesítések harangocskája mellett ráböktök az ajándék ikonra. A megjelenő ingyenes ajándékoknál a "Claim" gombot kell megnyomni, és már tiétek is a loot.

Fontos kitétel továbbá, a Shadowlandset megelőző valamelyik kiegészítővel rendelkeznetek kell (és értelemszerűen nem lehet még meg nektek a Shadowlands)!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)