Hirdetés

Ingyen tiéd lehet ez a kultikus FPS, de sietni kell!

|

Összesen 48 óra van rá, hogy bezsákold a Ubisoft egyik klasszikusát.

Hirdetés

Kellemes emlékeink fűződnek a képregényes stílusú XIII-hez, ezért volt olyan fájdalmas, amikor tavaly novemberben megjelent belőle egy optimalizálatlan remake, amely sem a sajtónak, sem a rajongóknak nem tudott megfelelni (a Metacriticen 30 ponton áll 8 teszt alapján, és 2.5-öt kapott a felhasználóktól). Szerencsére a klasszikus változat mindig megmarad nekünk, ha nosztalgiázni támad kedvünk, ráadásul most átmenetileg költségek nélkül adhatjuk hozzá a gyűjteményünkhöz - ha még nem lenne benne. 

A következő 48 órában ugyanis ingyen szerezhetitek meg a GOG.COM-on az eredetileg 2001-ben kiadott lövöldét, amely a Windows 7 és 8 mellett Windows 10 támogatással is rendelkezik, szóval a kompatibilitással nem lehetnek problémák.

Hirdetés

A XIII begyűjtéséhez nem kell mást tennetek, mint a GOG honlapjára ellátogatni, majd a játék bannerjén a "Yes, and claim the game" feliratra kattintva bejelentkezni (vagy regisztrálni, ha még nem lenne fiókotok), és máris tiétek egy példány belőle. 

Egyébként ha már úgyis ott vagytok, akkor érdemes körülnézni a felületen, mivel durva akciók vannak több kategóriában is: a Worms World Party Remastered 85 százalékkal, a Moonlighter pedig 75%-kal kerül olcsóbba, a folyamatosan frissülő No Man's Sky pedig féláron kínálja magát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)