Hirdetés

Ingyen van a Sonic The Hedgehog 2 Steamen

|

Ha a napokban a Steamen jártok, akkor ne felejtsetek el lecsapni a kék sündisznóra, ingyenes a Sonic The Hedgehog 2.

Hirdetés

A Sega nagy örömmel tudatta a platformerek rajongóival, hogy a klasszikus Sonic the Hedgehog 2 most ingyenesen elérhető a Steamen. Nem egy ingyenes hétvégéről vagy hasonlóról van szó: ha felléptek a játék aloldalára, és behúzzátok azt, akkor végleg a tiétek.

Ha behúzzátok a klasszikus platformert, akkor az egyébként saját könyvtáratokban Sega Mega Drive Classics cím alatt jelenik meg, ami ugyebár egy retró gyűjtemény, de ebben az esetben értelemszerűen csak Sonic kerül fel a virtuális polcra. Annyira kell odafigyelnetek, hogy az akció október 19-én lejár.

Hirdetés

A Sonic 2-ben Robotnik visszatér, és szerencsétlen állatokat változtat robotokká. A célja, hogy mechanikus seregével megépíttesse végső fegyverét, a Death Egget. Sonicnak össze kell gyűjtenie 7 Chaos Emeraldot, és meg kell állítania Robotnikot. Az őrült, 16 bites kalandban Tails is felbukkan, és elkíséri Sonicot, érdekesen színezve a játékmenetet.

A Sega egyébként éppen ünnepi promóciót tart a Steamen. A kiadó aloldala a cég 60. születésnapját ünnepli, ennek örömére pedig a Total War: Warhammer II ingyenesen játszhatóvá vált (ez sajnos csak a hétvégére), és egy rakás kiváló cím ára zuhant a mélybe. Ne hagyjátok ki a lehetőséget, hogy pótoljátok az elmúlt évek nagyjait!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)