Hirdetés

Ingyen vár rád kalandozás, stratégia és rengeteg akció ezen a hétvégén

|

Elérkezett a hétvége, és azzal együtt az Xbox Free Play Days is, ami magával hozott egy kisebb kazalnyi játékot.

Hirdetés

Az Xbox Free Play Days gyakorlatilag a Microsoft ingyenes hétvégi bulija, amin bárki részt vehet, amennyiben előfizetett Xbox Live Goldra és Game Pass Ultimate-re. A havidíj ellenében kapott szolgáltatás részeként extra költségek nélkül kipróbálhatunk két-három játékot alkalmanként, de olykor megesik, hogy a szokásosnál is bőségesebb felhozatal vár.

Pontosan ez történt most is, hiszen a promóciós időszak során az Embr, a Journey to the Savage Planet: Employee of the Month Edition, az Indivisible és az Age of Empires II: Definitive Edition is letölthető és korlátok nélkül játszható.

Hirdetés

A fenti lista tagjait hétfő reggelig pörgethetitek, ami azt is jelenti, hogy utána vagy megveszitek az adott játékot, vagy törölhetitek le a kliensét. Az előbbi opciót szerencsére erősen megkönnyíti a vásár, aminek köszönhetően minden érintett címet jelentős kedvezménnyel húzhattok be.

Ha mi egyet választanánk a sorból az az Age of Empires II lenne, mivel a legendás RTS nagyon szépen öregedett, a felújított változat pedig a problémásabb elemeit is helyretette, és meglepően könnyen kezelhető kontrollerrel. Tökéletes társ egy üres és eseménytelen hétvégére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)