Hirdetés

Ingyen végigjátszhatod az Assassin's Creed Valhallát, ha elég gyors vagy

|

A Ubisoft ingyenes időszakkal és mackós leárazással alapoz meg a karácsonyi hangulatnak.

Hirdetés

Ahhoz még távolról sem telt el elég idő, hogy a Ubisoft komolyan fontolóra vegye az Assassin's Creed Valhalla elajándékozását, arra azonban hajlandó, hogy a megjelenése után két évvel egy utolsó nagy frissítéssel lezárt, és a következő epizóddal, az Assassin's Creed Mirage-zsal összekötött monumentális akció-RPG-t átmenetileg ingyenesen letölthetővé és játszhatóvá tegye.

Azt azonban nem árt tudni, hogy a promóciós időszak végeztével magának a játéknak búcsút inthetünk, csupán az addig elért eredményeink maradnak meg, és ha valamikor megvennénk a Valhallát, akkor onnan folytathatjuk a kalandot, ahol abbahagytuk. Persze aki nagyon siet, és keveset alszik, akár végig is játszhatja a következő napokban.

Hirdetés

A Ubisoft december 19-ig, magyar idő szerint 13 óráig engedi, hogy PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X|S-en kedvünkre bebarangoljuk Albiont, és megmutassuk a helybélieknek, hogy milyen fából faragták a vikingeket. Az ingyenes hétvégével párhuzamosan zajló téli vásár során akár 75 százalékos kedvezménnyel is vásárolhatunk, a Valhalla most például csak 20 euróba kerül, de ha ennél többet költünk, akkor érvényesíthetjük a HOLIDAY22 kuponkóddal járó 10 eurós kedvezményt is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)