Hirdetés

Ingyen vetheted bele magad a Ubisoft nyílt világú extrém sportos játékába

|

A megjelenésig még hetek vannak hátra, de most bárki tehet egy kört a PC-s verzióval.

Hirdetés

A váratlan sikert arató 2016-os Steepnek hála a Ubisoft bőven lát még fantáziát az extrém sportok világában, így hamarosan egy teljesen új címmel, az amerikai nemzeti parkokba kalauzoló Riders Republickal kedveskedik az efféle mókák rajongóinak.

Az augusztusban zajlott zárt béta alapján Paca már megírta, hogy első blikkre egy újabb nagyon szórakoztató játékot kapunk, most viszont a szélesebb közönség is belekóstolhat az október 28-án induló vadulásba.

Hirdetés

A Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy a PC-s játékosok a Ubisoft Connecten (Uplay) keresztül egy teljes napig ingyen gyűrhetik a Riders Republicot. Az előtöltés már meg is kezdődött, maga a trial pedig október 12-én, hazai idő szerint reggel 9 órakor rajtol. Az ingyenes sportolásra 24 órán át lesz lehetőség, így némi szerencsével (és szervezéssel) egész mélyen belekóstolhatunk abba, mit is kínál az újdonság.

Annál is inkább, mert a játékmenet felgyorsítása érdekében a Ubisoft kikapcsolta a tutorialt, így az érdeklődők azonnal fejest ugorhatnak az 5 karrierbe és a 4 többjátékos üzemmódba. A repertoárban olyan csemegékre érdemes számítani, mint az 50+ résztvevős tömegversenyek, a 6v6-os trükkcsaták, vagy a maximum 12 fős összecsapásokat engedő Free for All eseménysorozatok.

A Riders Republic a PC-n kívül még Xbox One és Series-konzolokon, valamint PlayStation 4-5-ön, Google Stadián és Amazon Lunán jelenik meg.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)