Hirdetés

Ingyen Xbox játékok a hétvégére: főzz, nyomozz és urald a birodalmad!

|

Ha még nincsenek terveid a hétvégére, érdemes lehet végigfutnod az Xbox család e heti ingyenes ajánlatát.

Hirdetés

Újabb hétvége, újabb ingyenes felhozatal az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők számára. Ha rendelkeztek valamelyik szolgáltatással, akkor minden hétvégén kipróbálhattok egy pár izgalmas játékot, most pedig három közül is válogathattok.

A május 5-én indult időszakban extra költség és korlátozások nélkül tölthetitek le a Call of the Sea című misztikus puzzle kalandot, a Sid Meier's Civilization VI-et, és az Overcooked! All You Can Eatet.

Hirdetés

Ha megtetszett valamelyik, és később folytatnátok a kalandot, akkor érdemes lesz mostanában behúzni azt. A három játékből kettőt most akciós áron szerezhetitek be.

Az aktuális Free Play Days alkalom pontosan május 9-én, a reggeli órákban ér majd véget, így érdemes lesz gyorsan lépni, ha érdekel valamelyik a fentiek közül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)