Hirdetés

Ingyen zsebelheted be az egyik Dead Space játékot, hogy ezzel hangolódj a remake-re

|

Ha szeretnél leírhatatlan borzalmakat szabdalni az űrben, ahol senki sem hallja a sikolyod, akkor jó helyen jársz.

Hirdetés

A Twitch és az Amazon közös ajánlatának köszönhetően a Prime Gaming tagok minden hónapban felmarkolhatnak pár ingyen játékot, és egy rakat apró extrát a már meglévő kedvenceikhez.

Mint minden hónapban, most is jár előfizetőknek a League of Legends kapszula, a Hearthstone kártya, a Lost Ark láda és sok minden más is. Az ajándékok listájában ezúttal szerepel két figyelemre méltó cím is, melyek mindenképp megérnek egy kört, ha korábban nem volt alkalmatok kipróbálni őket.

Hirdetés

A legizgalmasabb ajánlat a Dead Space 2, ami az EA rövidéletű horror sorozatának talán legjobb felvonása. A TPS sci-fi horror egyes jelenetei a mai napig élénken élnek az emlékeinkben, pedig 2011 óta nem vettük elő azt.

2023 elején érkezik a Dead Space remake (ami egyelőre nagyon izgalmasnak ígérkezik), így érdemes is lesz elővenni a korábbi felvonásokat egy hátborzongató emléktúra kedvéért.

A másik figyelemreméltó játék a The Curse of Monkey Island, ami a Monkey Island széria harmadik felvonása, és pont úgy hozza a sorozat báját és izgalmait, mint annak első két epizódja. Akit érdekelnek a fenti játékok vagy az apró extrák, azok keressék fel az Amazon Gaming Prime aloldalát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)