Hirdetés

Ingyenes a Doom 64, és rengeteg Bethesda és id Software játék érkezett a PC Game Passbe

|

A QuakeCon 2022 alkalmából bekerült például a Return to Castle Wolfenstein és a Quake 4 is.

Hirdetés

Ugyan a szervezés kapcsán fellépő bizonytalanság miatt idén is csak digitális formában, de visszatér a QuakeCon, a Bethesda nagy éves rendezvénye, melynek során augusztus 18. és 21. között beszélgetések, versenyek, bemutatók és további izgalmas programok sorát kísérhetjük figyelemmel. Az Xbox Game Studios kötelékébe tartozó kiadó ajándékkal, leárazásokkal, és a Game Pass bővítésével ünnepel.

A legjobb, hogy az Epic Games Store-ban ingyenes lett a Doom 64, ami eredetileg csak Nintendo 64-re jelent meg, nemrégiben portolták át más platformokra, modern rendszerekre optimalizálva. Aki szeretné letölteni, augusztus 25-éig adja hozzá EGS-fiókjához a linkre kattintva, majd a GET gombra nyomva.

Hirdetés

A PC Game Pass előfizetői számára a napokban elérhetővé válik a Return to Castle Wolfenstein, a Wolfenstein 3D, a Quake 4, az An Elder Scrolls Legend: Battlespire és a The Elder Scrolls.: Adventures: Redguard, továbbá mindenki, akinek van élő tagsága, az első pillanattól fogva választhatja a Quake Champions bármely hősét.

Emellett jó hír lehet, hogy elérhetővé vált a Heretic: Serpent Riders, a Hexen: Beyond Heretic és a Hexen: Deathkings a Microsoft Store-ban, de ezekért fizetni kell. A több platformon is elérhető QuakeCon Sale során több játékot jelentős kedvezménnyel szerezhetünk be, a Deathloop pl. 60%-kal, a Ghostwire: Tokyo 50%-kal olcsóbb, mint általában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)