Hirdetés

Ingyenes a Far Cry 3, csapjatok le rá, amíg lehet

|

Most rövid ideig úgy adhatjuk hozzá kollekciónkhoz a Ubisoft kiváló FPS-t, hogy a művelet egy forintunkba sem kerül.

Hirdetés

Nyilvánvalóan szimpla PR-fogásról van szó csupán, de alighanem senki se bánja, ha valamely játék kiadója pusztán azért ajándékozza megy egy korábbi sikercímével, mert épp küszöbön áll a folytatás megjelenése. Márpedig a Far Cry 6 mához egy hónapra, október 7-én rajtol el, és a Ubisoft szerint attól jön meg majd igazán az étvágyunk hozzá, ha előbb ingyenes kóstolót kapunk a Far Cry 3 képében.

Azért is tökéletes választás a harmadik számozott epizód, mert tulajdonképpen ebben mutatkozott be a kisebb-nagyobb változtatásokkal máig használt Far Cry-recept: hatalmas bejárható terület, őrült (vagy annak tűnő) főgonosz, vadászat, kraftolás és így tovább.

Hirdetés

A 2012-ben megjelent Far Cry 3 véleményem szerint még ma is megállja a helyét, egyáltalán nem öregedett rosszul, és bérelt helye van a széria legjobban sikerült epizódjai között. Akinek bármilyen okból kimaradt, most érdemes pótolnia, pláne úgy, hogy ingyen hozzájuthat. Azt se felejtsétek el megnézni, hogy a fivérével, szerelmével és barátaival nyaraló főszereplőnek látszik-e a lába.

Hogy könyvtáratokat gyarapíthassátok vele, szeptember 11-ig jelentkezzetek be a Ubisoft Connectbe, görgessetek le az ingyenes játékokig, majd ott válasszátok ki a Far Cry 3-at. De ha az egyszerűbb megoldások hívei vagytok, akkor elég csak ide kattintanotok és az utasításokat követnetek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)