Hirdetés

Ingyenes a Life is Strange 2 első része, és ez most a Steam harmadik legnépszerűbb játéka

|

Több százezer játékos élt a lehetőséggel, hogy ingyen kipróbálja a Life is Strange 2 első epizódját.

Hirdetés

A Dontnod Entertainment rendesen feltette magát a térképre a Life is Strange-dzsel, mely az utóbbi évek egyik legjobb kalandjátéka volt, milliók szerettek bele. A folytatás nem sikerült olyan jól, nem is vonzott annyi érdeklődőt, viszont most újabb esélyt kap, és ehhez egy az epizódikus játékoknál gyakran használt megoldást kellett alkalmazni.

Hirdetés

Ma örökre ingyenessé vált a Life is Strange 2 első része a Steamen, PlayStation 4-en és Xbox One-on, úgyhogy ha még nem próbáltátok, feltétlenül indítsátok el a letöltést. Könnyen lehet, hogy páran közületek már játszottak is vele ma: a Steam statisztikai oldala szerint 336 652-en pörgetik épp, amivel a harmadik a verhetetlen Counter-Strike: Global Offensive - Dota 2 páros után. A SteamCharts mérései alapján az egyszerre játszók számának rekordja 5543 volt ezelőtt, amit 2019 augusztusában sikerült elérni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)