Hirdetés

Ingyenes a Postal 2, ami nem ismer határokat

|

Polgárpukkasztás és brutalitás tekintetében elődjén is túltesz a Postal 2.

Hirdetés

Hosszas várakozás után - aminek része volt egy korai hozzáféréses időszak is - megjelent a Postal 4: No Regerts, a fejlesztésért és kiadásért egyaránt felelős Running With Scissors pedig úgy gondolta, nem árthat egy kis plusz hírverés a játéknak, ezért átmenetileg ingyenessé tette a sorozat azon részét, amelyik a legközelebb áll az új epizódhoz.

Ennek folyományaként bárki hozzáadhatja felhasználói fiókjához a Postal 2-t, aki a következő szűk 40 órában felkeresi a GOG-ot, és akár a főoldalon legörgetve, akár terméklapról kiindulva elvégez egy mindössze néhány kattintásból álló műveletsort.

Hirdetés

A sztárvendégként a néhai Gary Colemant is felvonultató, 2003-ban debütált, tehát lassan húszéves Postal 2-t annak idején nem zárta túlzottan a szívébe a szaksajtó, ám a játékosok azon tábora, amelyik fogékony volt a szándékosan polgárpukkasztó alkotás korlátokat feszegető humorára, brutalitásban élenjáró játékmenetére, az bizony imádta.

Egyébiránt pedig nem a korai hozzáférésből frissen szabadult Postal 4: No Regerts az egyetlen újdonság, aminek a széria rajongói örülhetnek. Nemsokára jön ugyanis a következő adag a Postal: Brain Damaged képében, ami várhatóan június 9-én jelenik meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)