Hirdetés

Ingyenes a Star Wars Battlefront II, töltsétek hamar!

|

Az Epic Games Store ezen a héten az EA 2017-es Star Wars játékát adja ajándékba.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront II játéktörténelmi jelentőssége elvitathatatlan: no nem azért, mert annyira kiváló lett (egyébként a kezdeti nehézségek ellenére idővel rendesen kipofozták, és most már nagyon szórakoztató), hanem mert felhívta a figyelmet az igen problémás loot boxokra, melyek híre a politikusokig is eljutott, és több országban szigorítottak a szabályokon emiatt; egyre kevesebbszer találkozunk már a mechanikával fizetős AAA játékokban.

Az évek során sok mindennel bővült, sokat javult, és határozottan ajánlott kipróbálni, akár játszottatok vele régen, akár nem. Az Epic Games Store e heti ingyenes játéka a Star Wars Battlefront II Celebration Edition kiadása, mely az alapjáték mellett azonnal elérhetővé tesz minden 2019. december 20. előtt megjelent skint és testreszabási lehetőséget. Ha szeretnétek megkaparintani, kattintsatok a linkre, keressétek a GET gombot, majd fejezzétek be a 0 forintos "vásárlást".

Hirdetés

Ugyan van benne egyjátékos kampány, mert az EA belátta, hogy mégis csak igénylik a játékosok, főleg a multi miatt érdemes játszani. A Star Wars univerzum számos emlékezetes helyszínén eshetünk egymásnak több különböző korban, válogatott fegyverekkel, katonaként vagy egy-egy ikonikus karaktert irányítva.

A jövő héten a Galactic Civilizations III fogja váltani. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)