Hirdetés

Ingyenes a The Lego Ninjago Movie Videogame PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de sietnetek kell

|

Rövid ideig ingyenesen letölthető PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra a The Lego Ninjago Movie Videogame.

Hirdetés

Frissítés: Időközben a PlayStation Store és a Steam kínálatában szintén megjelent az ingyenes The Lego Ninjago Movie Videogame, így már akár három platformon is a miénk lehet a játék. A PC-s változatra vonatkozó promóciós időszak május 22-éig tart, pontosan reggel 8:59-ig. 

Eredetileg írtuk: Még 2017-ben debütált a TT Games elnyűhetetlen szériájának tagjaként a The Lego Ninjago Movie Videogame, amely - mint arról elég beszédes címe is árulkodik - a vele párhuzamosan bemutatott The Lego Ninjago Movie kísérőjátéka.

Hirdetés

Ezt tudjuk most hirtelen, bármiféle előjel nélkül ingyenesen letölteni a Microsoft Store-ban megközelítőleg szombat délig, tehát ha anélkül szeretnétek hozzáadni gyűjteményetekhez, hogy ki kellene fizetnetek érte 17 990 forintot, akkor igyekezzetek.

A The Lego Ninjago Movie Videogame témaválasztása mellett azért is számít különlegesnek, mert a szokásos kétfős kooperatív mód helyett négy, együttműködni hajlandó játékost képes egyszerre kiszolgálni. Ők aztán választhatnak, hogy Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane, Nya, esetleg Wu mester szerepét öltik magukra, hogy megóvják Ninjago szigetét a vesztére törő Lord Garmadontól és seregétől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)