Hirdetés

Ingyenes az egyik Assassin's Creed, töltsétek, míg nem késő!

|

A Ubisoft adakozós kedvében van, ezúttal az egyik Assassin's Creed spin-offot adja ajándékba.

Hirdetés

Január végén számoltunk be róla, hogy az Assassin's Creed Chronicles: China főszereplője, Shao Jun saját mangasorozatot kap, amelyből jobban is megismerhetjük majd a kínai asszaszin testvériség túlélőjét. Előtte azonban a Ubisoft lehetőséget biztosít rá, hogy azok is megismerkedhessenek a karakterrel, akiknek az elmúlt évek során kimaradt az ázsiai mellékszál. 

Hirdetés

A Ubisoft mostantól egészen február 16-ig ingyenesen elérhetővé tette az Assassin's Creed Chronicles: Chinát, csupán egy Uplay fiók szükséges ahhoz, hogy behúzzátok a lootot. Ha nem szeretnétek lemaradni róla, akkor látogassatok el a Ubisoft Store-ba jövő kedden 17:00 óráig és könyököljetek rá a "Get it for free" feliratra. Az ajánlat csak a PC-s játékosok számára érvényes. 

Ti rárepültök a lehetőségre vagy már a gyűjteményetekben van?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)