Hirdetés

Ingyenes az egyik legjobb klasszikus stratégiai játék, de csak rövid ideig

|

Néhány kattintás, és máris a tiétek lehet a GOG.com legújabb ajándéka.

Hirdetés

Igencsak adakozó kedvében van mostanság a CD Projekt részét képező GOG.com, mert nem elég, hogy az elmúlt napokban egy sor játék demóját tette ingyenesen elérhetővé, köztük egy magyar fejlesztését, hanem ezeken felül még három teljes játékot is ajándékozott a közösségnek. Most pedig negyedikként egy RTS-eket kedvelő körökben mindmáig jól csengő név, az 1997-es Total Annihilation csatlakozott a térítésmentesen behúzható játékok csoportjához, annak is a Commander Pack kiadása, amely tartalmazza a The Core Contingency és Battle Tactics kiegészítőket.

Hirdetés

A valósidejű stratégiai játékokkal csak most ismerkedők kedvéért érdemes megemlíteni, hogy a Total Annihilation szolgált a későbbi Supreme Commander játékok alapjául, ami cseppet sem meglepő annak ismeretében, hogy mindegyiket Chris Taylor tervezte. Persze nem annyira grandiózus, mint szellemi örököse, de kortársaihoz képest a játékban megtalálható térképek óriásinak hatottak, a láncolatba fűzhető utasítások, valamint az egységek viselkedésének szabályozása is csak kevés konkurens címben volt felfedezhető.

Jómagam annak idején teljesen odáig voltam a fél térképet átlőni képes szuperágyúkért, a gigászi csatahajók és a sunyi tengeralattjárók összecsapásáért, az egy helyben lebegés helyett meghatározott terület fölött járőröző, tétlenség esetén földre kényszerülő légierő viselkedéséért és a mindössze két erőforrásra (fém és energia) támaszkodó hadigazdaságért. Utóbbiban még a csatatéren begyűjtött roncsok is fontos szerepet játszottak. Nem rabolnám tovább az időtöket, töltsétek le és próbáljátok ki, ha eddig nem tettétek volna. Arra mindenképpen figyeljetek, hogy az ingyenes promóciós időszak vasárnap 15:00 órakor véget ér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)