Hirdetés

Ingyenes az elmúlt évek egyik legegyedibb horrorjátéka

|

A második rész közelgő megjelenése alkalmából ingyenessé vált a Little Nightmares.

Hirdetés

2017 tavaszán adta ki a Tarsier Studiost az első ránézésre még aranyosnak tűnő, valójában azonban horror kategóriába tartozó logikai platformerét, a Little Nightmarest, ami annyira jól sikerült, és annyi érdeklődőt vonzott, hogy később zöld utat kapott a folytatás is. A Little Nightmares 2-re február 11-ig kell várnunk, addig viszont pótolhatjuk legalább az első részt.

Mától egészen január 17-éig ingyen kérhetünk egy Steam kulcsot a Bandai Namco hivatalos oldaláról, viszont arra, hogy játszhassunk is, várnunk kell még: jelenleg egy várólistára lehet feliratkozni, méghozzá úgy, hogy a Waiting List gombra kattintunk, majd megadjuk e-mail címünket. Egyébként szükséges az is, hogy regisztráljunk az oldalon, de az sem megy most épp zökkenőmentesen, valószínűleg a nagy terhelés miatt.

Hirdetés

Ezt követően amint a Bandai Namco ismét kulcsokhoz jut, üzenetben küld értesítést, remélhetőleg néhány napon belül. 

Aki esetleg inkább Xbox One-ra szeretné, és rendelkezik Gold előfizetéssel, az itt húzhatja be január 31-ig, mivel ez a Games with Gold egyik e havi ajándéka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)