Hirdetés

Ingyenes az Injustice: Gods Among Us, de a steames változattal akad egy kis gond

|

Az Injustice: Gods Among Us ingyenes PlayStation 4-en, Xbox 360-on, így a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően Xbox One-on is. Sőt, még PC-re is behúzhatnánk, ha egy másik országban élnénk.

Hirdetés

Frissítés: A PlayStation Store-ban is ingyenes átmenetileg az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition PS4-es kiadása, sőt elvileg a Steamen sem kérnek most érte pénzt. Az egyetlen bökkenő, hogy tiltott önkényuralmi jelkép használata miatt Magyarországról a játék Steamen nem elérhető.

Eredetileg írtuk: Az Injustice: Gods Among Us remekül ötvözte a NetherRealmre jellemző gondosan kidolgozott harcrendszert és egyes DC képregények komor hangulatvilágát. Az univerzum, melyben Superman gonosz diktátorrá válik kifejezetten érdekes volt, így a játék meglehetősen sikeres lett, készült hozzá egy második rész is. Most ingyen húzhatjátok be klasszikus alkotást, ami mindent elindított. 

Hirdetés

Most az Injustice: Gods Among Us Xbox 360-as verziót húzhatjátok be ingyen, hála a visszafele-kompatibilitásnak. Az Xbox 360 Marketplace-re navigálva válasszátok ki az ingyenes játékokat, majd keressétek ki a listából a szuperhősös mókát, vagy kattintsatok a linkre, ami egyből a termékadatlapra visz.

Fontos, hogy azt a változatot tegyétek a kosárba, ami 7,80 GB helyet foglal, ugyanis ez az ingyenes verzió. Néhány DLC is ingyenessé vált, köztük combat packek, skinek és egyéb jóságok; ezeket szintén érdemes lehet beszerezni. Egyes felhasználók jelentették, hogy a digitális áruház a vásárlás véglegesítése előtt pénzt akar felszámolni nekik, ezt mindenképp ellenőrizzétek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)