Hirdetés

Ingyenes DLC érkezik a Resident Evil Village mellé

|

Az információ egyenesen a Capcomtól származik.

Hirdetés

A Resident Evil Village képében idén is egy remek kalanddal bővült a Capcom horrorsorozata, és a megjelenése óta kifejezetten sokan kóstoltak bele a falusi kalandokba.

Nyáron aztán egy elég bugyuta bejelentésnek köszönhetően kiderült, hogy érkezik valamiféle DLC a játékhoz, és nemrég ismét előkerült ez a téma.

Hirdetés

A Capcom egy friss jelentése árulta el, hogy ingyenes DLC-vel fog bővülni a Village, valamint a szintén nagyon sikeres Monster Hunter Rise is, de arra sajnos nem derült fény, hogy kisebb vagy nagyobb kiegészítésekről van szó. Tekintve, hogy ingyen kínált dolgokra számíthatunk, nem érdemes óriási meglepetésekre számítani.

Az sem tiszta, hogy a jelentésben szereplő DLC ugyanaz-e, mint amit nyáron belengetett a stúdió, szóval egyelőre várjuk a további fejleményeket. Mindenesetre örömteli volna, ha a Village-hez is érkeznének olyan kiegészítések, mint amilyeneket a Resident Evil 7 kapott. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)