Hirdetés

Ingyenes egy tavalyi játék, de csak pár órád maradt, hogy megszerezd

|

A munkásosztály lázadása a Tonight We Riot című, retró stílusú beat 'em up vezérmotívuma.

Hirdetés

Ez a hétvége sem múlhat el ajándék játék nélkül, aminek persze módfelett örülünk. Minden ilyen alkalom nagyszerű lehetőség arra, hogy gyarapítsuk gyűjteményünket, mert ha az adott pillanatban még nem is feltétlenül akarunk játszani a friss szerzeménnyel, eljöhet később egy olyan élethelyzet, érzelmi és tudatállapot, amikor épp arra van szükségünk.

Esetleg virtuálisan tombolnánk egy kicsit az utcákon, hogy kifejezzük társadalmi igazságtalanságok miatti elégedetlenségünket, és megmutassuk, mit is gondolunk a gazdaságot, a médiát, a politikát és végső soron az életünket is a markában tartó elitről.

Hirdetés

A Pixel Pushers Union 512 alkotása még egyéves sem múlt, május 8-án lesz az első szülinapja, emiatt is szokatlan, hogy ilyen hamar ingyenesen elérhetővé vált. A határidőt azonban elég szűkösre szabta a csapat, az itch.io felületén délig, a GOG.com oldalán (picit görgessetek le a főoldalon, majd bökjetek a Get it FREE gombra) körülbelül fél négyig adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz. A Steam ezúttal csak egy mackós leárazás formájában vesz részt a promócióban, így aki ehhez a platformhoz ragaszkodik, ám mindenképpen kell neki a Tonight We Riot, annak 1,24 eurónyi aprót kell összekaparnia.

Jó játékot mindenkinek, és éljen a forradalom!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)