Hirdetés

Ingyenes játékként fog megjelenni a Jurassic Life

|

Eredetileg a Half-Life 2 modjának szánta a rajta dolgozó csapat.

Hirdetés

Számtalan rajongói alkotás készült már az évek során a Hal-Life 2 Source motorjával, közülük pedig nem egy végül kereskedelmi forgalomban is megjelent, önálló játékként végezte. Ilyen a Dear Esther, a The Stanley Parable és az elhúzódó fejlesztés után végül idén tavasszal debütált Black Mesa, amely voltaképp az eredeti Half-Life remake-je.

Hirdetés

Az ígéretes modok sorát gyarapította mostanáig a Jurassic Life is, amely nem meglepő módon Steven Spielberg nagy sikerű dinoszauruszos kalandfilmjében látott, és annak címével azonos nevet viselő Jurassic Parkba kalauzolja el a vállalkozó kedvű játékosokat. A nem hivatalos előzmény (logikusan annak kell lennie) Robert Muldoon, a tapasztalt vadász szerepét osztja ránk, akit azért szerződtettek, hogy segítsen kordában tartani az Isla Nublaron kószáló őslényeket. Mostantól azonban ingyenesen terjesztett, önálló játékként kell hivatkoznunk rá, a fejlesztőcsapat bejelentése szerint ugyanis a továbbiakban nem szükséges futtatásához a Half-Life 2. Helyette bőven elegendő lesz majd letöltenünk a Steamről a SOURCE SDK 2013-fejlesztői készletet. Ebből az apropóból kiadtak a srácok egy tízperces videót is, valamint közölték, hogy rövidesen megosztják az érdeklődőkkel a Jurassic Life gépigényét.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)