Hirdetés

Ingyenes játékok várnak ezen a hétvégén, köztük a Rocket Arena is

|

Nem lett kirobbanó siker az EA által felkarolt többjátékos móka, de az ingyen próbaidőszakkal talán több játékost megnyerhet magának.

Hirdetés

A Rocket Arena nem lesz a 2020-as év legnagyobb sikersztorija. A relatív ismeretlen 3v3 TPS akciójáték még az ingyenesen játszható címeiről ismert Nexonnál kezdte karrierjét, de a fejlesztők elhozták onnan a projektet kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva. A lövöldét aztán az EA karolta fel, aki egy kicsit megpróbálta megtolni a marketingkampányt, de ez is kevésnek bizonyult.

Hirdetés

A Final Strike Games zászlóshajója így szépen lassan süllyed, de talán a mostani ingyenes hétvége majd megdobja a játékosszámot. A Rocket Arena a hétvégén mind Xboxon (a Free Play Days keretein belül), mind PC-n szabadon és fizetés nélkül játszható hétfőig. A Steamen már elkezdhetitek a lövöldözést, viszont ha holnapig vártok az Origin próbaidőszakának indulására, akkor egy spéci outfitet is kapni fogtok.

Az EA digitális játékboltjában egyébként 5 euróra vitték az alapkiadás árát, míg a Mythic Edition névvel fémjelzet, extra cuccokkal megtömött verziót is be lehet szerezni alig 10 euróért.

Akit annyira nem érdekel a multis lövöldözés az az Xbox One-on találni fog még ingyen játékokat a hétvégére. A Free Play Days keretein belül mindenki, aki rendelkezik Xbox Live Gold tagsággal letöltheti és játszhatja a Two Point Hospitalt és a Disintegrationt is egészen hétfőig. Jó szokás szerint ha meg akarjátok majd venni valamelyiket, azt komoly árengedményekkel tehetitek meg az ingyenes időszak végéig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)