Hirdetés

Ingyenes játékot kínál a GOG, de van egy csavar

|

A GOG.com hétvégi leárazásában a Deep Silver akciós játékait zsebelhetitek be, és díjmentesen lecsaphattok egy teljesen ingyenes játékra is, de ennek azért vannak feltételei.

Hirdetés

A 2012-es Deadlight alapvetően is egy remek játék, ennek 2016-ban kiadott Director's Cut verziója viszont még jobb köntösbe csomagolva kínál egy egyedi akció/puzzle/platformer élményt. Most ez a játékot tudjátok ingyen behúzni a GOG.com-on, de a lehetőség nem nyitott automatikusan mindenki számára. 

A hétvége alatt egy Deep Silver akció pörög a GOG.com-on, a kiadó játékait lehet megvásárolni alaposan megkurtított áron. A Deadlight: Director's Cutot pedig azok szerezhetik meg ingyenesen, akiknek GOG.com-os kollekciójában már van a múltból egy Deep Silver játék, vagy a mostani akció során vásárolnak meg egyet. Bármelyiket, nincs semmiféle értékhatár. 

Hirdetés

A GOG.com-os Deep Silver akció keretein belül például az alábbi címeket vásárolhatjátok meg kedvezményes áron. Ezek közül elég egyetlen egyet megvenni (akár mondjuk az 1 euróba kerülő Painkiller: Overdose-t, és máris a tiétek ingyen a Deadlight: Director's Cut is - utóbbiért egyébként 12 eurót kellene fizetni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)