Hirdetés

Ingyenes kiegészítőt kapott a Half-Life 2

|

Egy új szereplő bőrébe bújhatunk a legendás FPS rajongói bővítményében.

Hirdetés

Bár a forráskód ellopása miatt csak jelentős késéssel tudott megjelenni, és még Gordon Freeman történetét sem sikerült elfogadhatóan lezárnia, a Half-Life 2-re a mai napig generációja, sőt minden idők egyik legjobb FPS-eként gondolunk. Ahogy elődjéért, okkal rajonganak ezért a részért is sokan, abban pedig, hogy közel két évtized elteltével is a köztudatban maradt, elévülhetetlen érdemeket szereztek a közösség különféle modokat és kiegészítőket fejlesztő tagjai.

Szerencsére a franchise-ban rejlő lehetőséget ismét felfedezni látszó Valve nem gördít akadályt a rajongói alkotások elé, mint teszi azt például a Capcom vagy a Nintendo, így olyan projektek juthattak el a közönséghez az évek során, mint a Black Mesa, vagy a minap élesedett Evacuation.

Hirdetés

Az utóbbi teljesen új, az ismert eseményekkel párhuzamosan zajló történetet mesél el, amelyben a lázadók egyikének helikoptere az erdőben zuhan le. Az általunk irányított karakter szerencsésen túléli ugyan a balesetet, de hamarosan rá kell döbbennie, hogy a rengetegből kivezető út a Combine csapatain, headcrabes zombik és antlionök hordáin keresztül vezet.

Mindössze annyi változtatást eszközölt a csapat a jól megszokott játékmeneten, hogy nem mellénk szegődő NPC-k, hanem egy adóvevőn keresztül érkező utasítások terelgetnek a megfelelő irányba, illetve Gordon Freeman emblematikus fegyvere, a feszítővas helyett tűzoltószekercére váltunk, ha kifogytunk a lőszerből.

Az Evacuation teljesen ingyenes, ám ahhoz, hogy játszhassunk vele, mindenképpen birtokolnunk kell a Half-Life 2-t.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)