Hirdetés

Ingyenes lett a Rocket League, PC-n még fizet is az Epic, ha letöltjük

|

Mától free-to-play modellre vált az autós foci, és átköltözik a Steamről az Epic Games Store-ba.

Hirdetés

Sokáig tartott, de a Psyonix végül csak meglépte, és ingyenesen játszhatóvá tette a 2015-ben megjelent Rocket League-et. Ehhez bizonyára az is kellett, hogy a csapatot felvásárolja az Epic Games, ami ugye köztudottan szeret ingyen adni dolgokat pusztán azért cserébe, hogy saját, a Steam riválisának kikiáltott boltját használjuk.

Hirdetés

Ma a játék ingyenes lett PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switchen, illetve eltűnt a Steamről, de ezzel együtt megjelent az Epic Games Store-ban. Az új korszak kezdetét a bolt úgy ünnepli, hogy mindenki, aki legkésőbb október 23. délután 5-ig hozzáadja a Rocket League-et EGS-es könyvtárához, kap egy 3000 Ft-os kupont, amit legkésőbb november 1-ig be kell váltania minimum 4390 Ft értékű vásárlás esetén. Mindenképp érdemes tehát venni a fáradságot és kattintani hármat, akkor is megéri, ha a Rocket League amúgy nem izgat titeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)