Hirdetés

Ingyenes pajzán játékokkal koronázhatjuk meg a Valentin-napot

|

Most költségek nélkül megtapasztalhatja minden idők egyik legnagyobb szoknyavadászának kalandjait.

Hirdetés

A nagydumás amorózó, Larry Laffer még azelőtt kezdte el hadjáratát a pixeles bugyik ellen, hogy én megszülettem volna, így kimaradtam a reménytelen Rómeó lelkes csajozási kísérleteiből, a High Voltage Software 2004-es (Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude) és a Team 17 (Leisure Suit Larry: Box Office Bust) 2009-es próbálkozásai pedig finoman szólva sem vonzottak.

Ellenben a CrazyBunch 2018-as rebootja, a  Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry már nagyobb hatást gyakorolt rám, két évvel későbbi folytatása, a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice pedig végképp megszerettette velem ezt a fáradhatatlan kis fickót. 

Hirdetés

Azért meséltem erről nektek, mert ha hozzám hasonlóan kimaradtak az életetekből a Sierra klasszikus epizódjai, akkor a Fanatical ajánlatának köszönhetően bepótolhatjátok az 1987 és 2004 között megjelent részeket. Ehhez nem kell mást tennetek, mint ellátogatni a  honlapra, bepipálni, hogy szeretnétek hírlevelet, a kosaratokhoz adni a csomagot, belépni vagy regisztrálni gyorsan egy fiókot, összekötni a steames fiókotokkal és máris behúzhatjátok az alábbi játékokat ingyen: 

  • Leisure Suit Larry 1 - In the Land of the Lounge Lizards
  • Leisure Suit Larry 2 - Looking For Love (In Several Wrong Places)
  • Leisure Suit Larry 3 - Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals
  • Leisure Suit Larry 5 - Passionate Patti Does a Little Undercover Work
  • Leisure Suit Larry 6 - Shape Up Or Slip Out
  • Leisure Suit Larry 7 - Love for Sail
  • Leisure Suit Larry - Magna Cum Laude Uncut and Uncensored

De siessetek, már csak pár napig van erre lehetőségetek!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)