Hirdetés

Ingyenes Portal spin-offot jelentett be a Valve

|

Alig néhány napot kell csak várnunk az Aperture Desk Job megjelenésére.

Hirdetés

Hivatalosan ma jelent meg a Valve kézikonzolnak álcázott hordozható PC-je, a Steam Deck, amelyen a Steam katalógusában megtalálható sok ezer cím közül ha mindet nem is, de több százat már játszhatunk, és a kompatibilis alkotások listája napról napra hosszabb. Például a frissen megjelent Elden Ring is futásra bírható, noha a PC-s változatra ráfér még egy kis törődés.

Hamarosan még egy újdonságot nyúzhatnak frissen kiszállított gépükön az első Steam Deck példányok szerencsés tulajdonosai, ugyanis a Valve (bizony, a Valve, nem elírás) bejelentette a Portal univerzumába helyezett Aperture Desk Job című játékot.

Hirdetés

A szóban forgó alkotást kimondottan a Steam Deck lehetőségeit szem előtt tartva tervezték meg, de tradicionális PC-n (asztalin és laptopon) is gond nélkül elindul majd, de mindenképpen kelleni fog egy kontroller, mert nem támogat sem egeret, sem billentyűzetet. A megjelenésre március 1-jén kerül sor, és mint arra a Valve a Steam-adatlapon felhívja rá a figyelmünket, egyetlen forintot sem kell majd ráköltenünk.

Az Aperture Desk Job ugyanazt a célt szolgálja, mint a PlayStation 5 konzolokra gyárilag telepített Astro's Playroom: játékos formában segít elsajátítani egy vadonatúj platform, jelen esetben a Steam Deck kezelését. Voltaképp egy utolsó senkit alakítunk az első munkanapján, akinek az a dolga, hogy termékeket vegyen szemügyre. Rövid élményre készülünk, de a nyúlfarknyi előzetes láttán jó esély van rá, hogy szórakoztató lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)