Hirdetés

Ingyenes remake-et kapott a The Elder Scrolls: Daggerfall, akár most is letöltheted

|

A GOG-on jelent meg a Bethesda klasszikus, nyílt világú szerepjátékának kipofozott változata.

Hirdetés

Ez év áprilisában vált ingyenessé a Bethesda több legendás játéka, köztük a The Elder Scrolls sorozat második része, a Daggerfall eredeti változata. Aki arra az élményre vágyik, amit az 1996 szeptemberében megjelent játék adott, bármikor letöltheti azt is, de a PC gaming fejlődésének köszönhetően ma már akár jobb minőségben is élvezhetjük a kalandokat.

Ma jelent meg a közel egy évtizednyi munka eredményeként megszületett Daggerfall Unity - GOG Cut a GOG.com oldalán, és a készítői egyetlen forintot sem kérnek érte.

Hirdetés

A játék láthatóan szebb, mint az eredeti, köszönhetően annak a rengeteg modnak, amiből ezt a csomagot összegyúrták. Azért a készítők figyelmeztetnek arra is, hogy mentsünk gyakran az F9-cel, mert még nincsen teljesen kész a projekt, akadhatnak vele problémák. A fenti linken keresztül elérhető adatlapon összehasonlító képeket is láthattok.

Ti eredeti változatban, vagy remaster formájában veszitek elő szívesebben a régi játékokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)