Hirdetés

Ingyenes The Witcher 3-at kínál a GOG Galaxy 2.0, így szerezheted meg

|

Az ingyen Witcher 3 feltétele elég fura: valamelyik platformon legyen meg a CD Projekt RED játéka.

Hirdetés

Érdemes odafigyelni a CD Projekt RED továbbfejlesztett platformjára, hiszen nem csupán minden játékunkat egy kliensbe gyűjti (beleértve az Xbox Live-os és PlayStation Networkös alkotásokat is), de a globális keresési funkciót is támogatja, mellyel a fejlesztők szerint gyakorlatilag a valaha volt összes videojátékot megtalálhatjuk. 

Hirdetés

A stúdió most olyan módot talált a GOG Galaxy 2.0 népszerűsítésére, amelyet valószínűleg üdvözölni fognak Ríviai Geralt rajongói: mindenki, akinek a birtokában van a The Witcher 3: Wild Hunt PC-n vagy akár valamelyik konzolon, az kap egy ingyen GOG-példányt is a játékból.

A bezsákolásához nem kell mást tennetek, mint összekapcsolni a platformotokat a GOG Galaxy 2.0-ával és máris bezsebelhetitek a kópiát, ráadásul az elért eredmények (mint a játékidő és az achievementek) is átköltöznek. Ezt június 23-ig tehetitek meg, utána elúszik a lehetőség. A játék GOG-os változata egyébként is tartogat néhány exkluzív extrát, például négy bónuszdalt a soundtrackhez, valamint a The Witcher: House of Glass digitális képregényt is. 

A GOG.com azt ígéri, hogy a jövőben számíthatunk még hasonló kezdeményezésekre, szóval mindenképpen ajánlott követni a híreket, ha nem akartok lemaradni egy újabb ajándékról.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)